از عرض ادب تا ادای دین زائران راهیان نور به فداکاران 8 سال دفاع مقدس
دوشنبه 7 فروردين 1402 - 18:37:00
کیلومترها مسیر را طی کردند به صورت خانوادگی و با خودروی شخصی، تا برای عرض ادب و ادای دین به شهدا در مناطق عملیاتی که قدمگاه و قتلگاه شهدا بوده است، حضور پیدا کنند و می گویند که در راه هیچ سختی ندیده اند چراکه با عشق این کار را انجام داده اند.
حضور در قدمگاه شهدا در لحظه تحویل سال و آغاز سال نو/ از عرض ادب تا ادای دین زائران راهیان نور به فداکاران 8 سال دفاع مقدس

مجید اسدی خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی /زمان تحویل سال و آغاز سال نو لحظات مهمی است که اصولا همه سعی می‌کنند که در بهترین شرایط و حالت وارد سال جدید شوند چرا که معتقدند هر طوری که در لحظه سال تحویل باشند آن سال را آن طور می‌گذرانند، برخی در خانه و کنار خانواده، برخی در مسافرت و اماکن متبرکه برخی در کوه و دشت و جنگل و برخی نیز سال تحویل شهدایی را بر می‌گزینند.

افرادی به مزار شهدا می روند تا دل‌شان شهدایی شود، اما برخی کیلومترها مسیر را طی کرده و در مناطق عملیاتی حضور پیدا می‌کنند، جایی که مردانی غیور برای دفاع از خاک وطن در خون خود غلتیدند، مکانی که اگر ایثارگری و فداکاری‌ها در آن سرزمین نبود امروز این امنیت و آسایش برای ما فراهم نیامده بود.

امسال زائران زیادی از مازندران رهسپار سرزمین نور شدند، دانش‌آموزان، دانشجویان و مردم زیادی از طریق ثبت‌نام در راهیان نور که با محوریت سپاه و بسیج برگزار می‌شود به زیارت مناطق عملیاتی رفتند، اما زائران مازندرانی دیگری نیز به صورت خانوادگی و با وسیله نقلیه شخصی به مناطق عملیاتی جنوب کشور سفر کردند تا لحظه تحویل و شروع سال جدید در قدمگاه و قتلگاه شهدا باشند.

 

طیبه احمدپور مادر خانواده‌ای که از شهرستان بابل به صورت خانوادگی و با خودروی شخصی خود به راهیان نور آمده‌اند، می‌گوید: برای عرض ادب به منطقه هفت تپه که محل آموزش لشکر عملیاتی 25 کربلا است آمدیم، در اینجا حضور پیدا کردیم تا تشکر کوچکی از رشادت‌ها و فداکاری‌های رزمندگانمان در حفظ و حراست از خاک وطن داشته باشیم.

وی با بیان اینکه رسیدن به خدا سختی دارد ولی انتهایش زیباست، بیان می‌کند: این سختی ها در قبال ایثارگری‌هایی که شهدا داشته‌اند ارزشی ندارد، وظیفه ما این است که راهشان را ادامه دهیم، من به عنوان یک زن وظیفه دارد که دخترانم را طوری بار بیاورم که حجاب‌شان را رعایت کنند تا حداقل شرمنده روی شهدا نباشیم.

 

مرتضی اکبرزاده که با همسرش از شهرستان قائمشهر به هفت تپه آمده است، می‌گوید: راهیان نور چیزی دارد که هیچ جای دیگر ندارد و نمی‌توان آن عشق و صفایی که این مکان دارد را جایی دیگر دید، کسانی در اینجا خون‌شان را دادند تا ما زنده بمانیم و زندگی کنیم.

وی دلیل آمدن و حضور در راهیان نور را زنده نگهداشتن آرمان‌های شهدا، وفق دادن خود با شهدا و شهدایی زندگی کردن می‌داند و بیان می‌کند: سختی راه وقتی قشنگ می‌شود که عشق در کار باشد وقتی عاشق شهدا باشید سختی کار معنا پیدا نمی‌کند، در اربعین می‌بینیم که زوار پیاده کیلومترها به عشق امام حسین (ع) می‌روند فقط به خاطر اینکه به عشق خود برسند.

اکبرزاده با بیان اینکه باید در مسیر شهدا باشیم می‌گوید: هدف شهدا حفظ حجاب، انقلاب و ولایت بود و جان‌شان را در این راه دادند، ما باید در این مسیر پشت ولایت باشیم تا این نظام و انقلاب را حفظ کنیم.

 

فاطمه اسحاقی بانویی که با دختر، خواهر، خواهر زاده‌اش به راهیان نور آمده است، می‌گوید: برای اینکه دین خود را به شهدا ادا کنیم در این مناطق حضور پیدا کردیم چرا که هر چه داریم از شهداست، نمی‌دانیم لیاقت همنشینی با آنان را داریم یا نه.

وی بیان می‌کند: دیشب در شلمچه بودیم که باد و طوفان شدیدی آمد و ما خیلی زود پا به فرار گذاشتیم به داخل خودروی‌مان رفتیم تا در امان باشیم، یک لحظه به یاد شهدا افتادیم که آنها چقدر راحت از جان‌شان گذاشتند.

اسحاقی می‌گوید: شهدا خودشان ما را دعوت کردند، وظیفه‌مان است که حداقل در این مناطق حضور پیدا کنیم، همه ما با جان و دل از نظام، رهبر و امام زمانمان دفاع می کنیم.


http://simorghpress.ir/fa/News/10951/از-عرض-ادب-تا-ادای-دین-زائران-راهیان-نور-به-فداکاران-8-سال-دفاع-مقدس
بستن   چاپ