پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ
جمعه 29 فروردين 1404 - 19:26:58
خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی  /مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ، گفت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و استقبال کشاورزان، پیش‌بینی می‌شود کشت توت‌فرنگی در سال جاری در سطحی بیش از 400 هکتار از اراضی این شهرستان انجام شود.
محمدنقی طالبیان، سه‌شنبه 19 فروردین در حاشیه بازدید از مزارع توت‌فرنگی، باقلا و خیار این شهرستان، با اعلام این خبر اظهار کرد: توت‌فرنگی یکی از محصولات مهم و اقتصادی شهرستان سیمرغ است و توسعه‌ کشت آن، نقش بسزایی در افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.
وی از برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی برای ارتقای دانش فنی کشاورزان در زمینه کشت و داشت توت‌فرنگی خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیمرغ، بازدید مدیر جهاد کشاورزی از مزارع توت‌فرنگی، باقلا و خیار این شهرستان و اعلام پیش‌بینی افزایش سطح زیر کشت توت‌فرنگی، نشان از توجه ویژه به توسعه‌ی این محصول و حمایت از کشاورزان منطقه دارد./مجید اسدی

http://simorghpress.ir/fa/News/14135/پیش-بینی-کشت-توت-فرنگی-در-بیش-از-400-هکتار-از-اراضی-شهرستان-سیمرغ
بستن   چاپ